Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi!

Promotii Facebook
andrei

iFish

Sistemul de conversie al unitatilor de masura - de la sistemul imperial la sistemul metric (european)

1 oz. (ounce / uncie) = 28.35 grame
1 lb. (pound / livra) = 453.4 grame
1' (foot / picior) = 30.48 cm
1'' (inch / inci) = 2.54 cm

  NALUCI
Jackall - TN 50 SILENT - GOLD PEARL GILL

TN 50 SILENT - GOLD PEARL GILL


Pret intreg: 65.50
(Discount 20 %)

52.40 LEI
Model: TN 50 SILENT - GOLD PEARL GILL
Producator: Jackall | www.jackall.co.jp
Categorie: NALUCI
Subcategorie: Voblere
Serie: Vibration
Cod produs: jackall-81077

Naluca tip "lipless crankbait", scufundatoare, cu sistem de echilibrare din tungsten, recomandata pentru pescuitul stiucii si al altor rapitori din apele de ses sau de munte (salau, avat, somn, pastrav de lac etc.).

Culoare: GOLD PEARL GILL
Lungime: 50 mm
Greutate: 9 g
Model: scufundator

Crankbait fara barbeta cu sistem frontal din tungsten

Disimularea greutatii din tungsten in locul gurii permite marirea camerelor de rezonanta la interior pentru sunete tip “rattling” mai intense ca niciodata. TN50 este perfect echilibrat astfel incat naluca sa poata evolua chiar si la cele mai mici viteze de recuperare, pentru situatiile cu adevarat dificile, cand activitatea de hranire a speciilor-tinta este aproape inexistenta. Designul long-cast iti permite sa-l lansezi la mare distanta, pentru a acoperi maxim de apa intr-un timp minim. Datorita sistemului de echilibrare cu tungsten, special creat de Jackall, in momentele de repaus, acest vobler sta cu capul lipit de substrat si cu restul corpului suspendat, asemenea unui pestisor-prada care se hraneste. De asemenea, acest sistem inovator reduce riscul agatarilor in obstacolele submerse.

Produsele din seria TN (TN/50, TN/60 si TN/70) sunt considerate de multi pescari profesionisti ca fiind cele mai performante voblere rattling din lume.
Toate nalucile Jackall sunt echipate standard cu carlige si ancore super-ascutite C'ultiva Stinger, astfel incat sa nu fii nevoit sa schimbi ancorele imediat ce cumperi voblerul, ca in cazul altor produse. Calitatea indiscutabila a carligelor si ancorelor dau un plus de valoare nalucilor Jackall, pe care stii ca le poti folosi cu toata increderea direct din cutie, fara alte modificari sau cheltuieli suplimentare!

© 2006 - 2017 ABREVIS - toate drepturile rezervate