Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi!

Promotii Facebook
andrei

iFish

Sistemul de conversie al unitatilor de masura - de la sistemul imperial la sistemul metric (european)

1 oz. (ounce / uncie) = 28.35 grame
1 lb. (pound / livra) = 453.4 grame
1' (foot / picior) = 30.48 cm
1'' (inch / inci) = 2.54 cm

  NALUCI
Imakatsu - RIP RIZER 60 FLOATING - 153

RIP RIZER 60 FLOATING - 153


Pret intreg: 71.67
(Discount 15 %)

60.92 LEI
Model: RIP RIZER 60 FLOATING - 153
Producator: Imakatsu | www.imakatsu.co.jp
Categorie: NALUCI
Subcategorie: Voblere
Serie: Jerkbait-Minnow
Cod produs: IK-RR60-153

Lungime: 60 mm
Greutate: 4.4 grame
Tip: High Floating (Plutitor, indice de flotabilitate ridicat)
Un nou concept evolutiv, o noua specie de jerkbait minnow!

Noul RIPRIZER lansat recent in clasa nalucilor jerk-minnow reprezinta o evolutie absoluta fata de clasicele voblere concepute pentru a fi recuperate cu miscari rapide ale lansetei (asa-zisele miscari de "jerk"). De fapt, toate nalucile create de Katsutaka Imae si colegii sai de la Imakatsu se diferentiaza prin actiunile revolutionare si capacitatea de a prinde orice specie de rapitori, de pe orice continent... iar RIPRIZER confirma inca o data abilitatile acestei companii japoneze de a crea naluci iesite din comun.

Riprizer a fost conceput pentru a avea un echilibru perfect in apa, la orice viteza de recuperare. Pe recuperare, se scufunda rapid, cu puternice oscilatii stanga-dreapta, iar pe repaus, se ridica la fel de repede, datorita flotabilitatii mari. Acesta este momentul care declanseaza atacul de reactie chiar si din partea rapitorilor putin activi. Evolutia puternic oscilatorie se obtine prin miscari de jerk, imprimate din miscarea lansetei, insa in sezonul rece, o recuperare "linistita", din mulineta, este suficienta pentru a atrage atacurile stiucilor, salailor, somnilor sau avatilor. Datorita echilibrarii speciale, RIPRIZER oscileaza si onduleaza la fel de atragator si la viteze mici de recuperare. Profilul aerodinamic si dispunerea greutatilor interne permit lanseuri foarte lungi, pentru a acoperi cat mai multa apa, in cautarea speciei-tinta vizate. Bilele din interior au dimensiuni reduse, iar sunetul produs este cat se poate de discret, pentru a nu trezi suspiciunile pestilor. Anumite modele coloristice au imprimate pe spate repere foarte vizibile (sageti in culori fluorescente), pentru a facilita reperarea nalucii in timpul evolutiei de la si inspre suprafata.

Recuperarea RIPRIZER
1. Actionati lanseta in jos, din incheietura, intr-o miscare rapida si continua, in timp ce recuperati firul pentru a mentine permanent contactul cu naluca. Miscarile de jerking pot fi mai mult sau mai putin ample, dupa gradul de activitate al rapitorilor... Cel mai bine este sa experimentati mai multe tipuri de miscari, pana gasiti una care da rezultatea in conditiile respective.

2. Opriti recuperarea - repaus total. Sistemul de echilibrare special va face ca RIPRIZER sa se ridice spre suprafata, intr-o miscare oscilatorie discreta, asemenea pestisorilor-prada ce se hranesc cu insecte, in filmul apei! Atacul rapitorilor poate interveni in tot acest rastimp, de cand ati oprit recuperarea si pana cand naluca ajunge la suprafata.

3. In timp ce RIPRIZER revine la suprafata, sunt sanse ca rapitorii sa atace, chiar si in aceasta faza a evolutiei.

4. Dupa ce RIPRIZER a ajuns in suprafata apei, faceti o noua miscare de jerk din lanseta, pentru a relua ciclul evolutiv.

Recuperari rectilinii
Profilul lung, tip minnow, corpul cu indice de flotabilitate ridicat si actiunea cu oscilatii rapide (in jurul axei longitudinale) fac din recuperarile rectilinii, la viteza constanta, o modalitate foarte eficienta de a atrage pestii rapitori si de a declansa atacul acestora.

Recuperari super-rapide
In situatiile in care pescuiti pe rauri, in curenti rapizi, o recuperare ultra-rapida se va dovedi cat se poate de eficienta.

© 2006 - 2017 ABREVIS - toate drepturile rezervate