Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi!

Promotii Facebook
andrei

iFish

Sistemul de conversie al unitatilor de masura - de la sistemul imperial la sistemul metric (european)

1 oz. (ounce / uncie) = 28.35 grame
1 lb. (pound / livra) = 453.4 grame
1' (foot / picior) = 30.48 cm
1'' (inch / inci) = 2.54 cm

  NADE SI MOMELI
Marukyu - SFA-450 - Concentrat ridicat LICHID de KRILL

SFA-450 - Concentrat ridicat LICHID de KRILL


Pret intreg: 45.76
(Discount 30 %)

32.03 LEI
Model: SFA-450 - Concentrat ridicat LICHID de KRILL
Producator: Marukyu | www.marukyu.co.uk
Categorie: NADE SI MOMELI
Subcategorie: Aditivi
Serie: Lichid
Cod produs: marukyu - SFA-450

Pe langa o gama variata de nade si momeli, Marukyu produce si o serie de aditivi speciali care pot fi adaugati atat in nadele folosite in pescuitul stationar cat si in mixurile de boilies sau nadele de crap. Gama Special Formula Additive (SFA) tocmai din acest motiv a fost dezvoltata, pentru a creste valoarea nadei fiecaruia cu ingrediente dezvoltate pe baza stiintifica. Gama contine atat aditivi lichizi cat si aditivi pudra.

extracte marukyu

Sunt multe ingrediente secrete care intra in componenta produselor Marukyu. Despre unele producatorul ne spune cateva cuvinte, altele insa raman la stadiu de secret. Trei din cele mai folosite ingrediente sunt:

TANISHI - produs extras dupa procesarea melcilor de apa; are o concentratia ridicata de proteine animale si un miros foarte patrunzator

SANAGI - extract din crisalide de viermi de matase, proprietar Marukyu, cu putere mare de atractie datorita continutului ridicat de proteine si mirosului distinct

NORI - un element extras din alge marine, alge care constituie un tip de hrana extrem de nutritiv atunci cand sunt incorporate in nade si momeli. In plus pentru a obtine produsul final NORI, Marukyu a adaugat vitamine, steroli din plante, Omega-3 si Omega-6.


© 2006 - 2017 ABREVIS - toate drepturile rezervate