Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi!

Promotii Facebook
andrei

iFish

Sistemul de conversie al unitatilor de masura - de la sistemul imperial la sistemul metric (european)

1 oz. (ounce / uncie) = 28.35 grame
1 lb. (pound / livra) = 453.4 grame
1' (foot / picior) = 30.48 cm
1'' (inch / inci) = 2.54 cm

Traim intr-o lume aflata intr-o continua schimbare. Granitele politice dispar, culturile se intrepatrund, globalizarea devine o certitudine...

De mai bine de 15 ani, piata romaneasca a produselor destinate pescuitului sportiv se misca in virtutea inertiei initiale: majoritatea produselor fac parte din clasa joasa si medie, cu unele exceptii de calitate care confirma regula generala "Made in China".

O piata care nu evolueaza devine un sistem inchis, in care pescarii cu adevarat pasionati, chiar daca si-ar dori sa cumpere si alte produse de calitate superioara, nu au aceasta posibilitate, pentru ca nu exista alternative.

Firma Abrevis s-a nascut tocmai de la ideea de a oferi pescarilor romani o alternativa a calitatii nemaintalnita pana in prezent pe piata autohtona a articolelor pentru pescuit sportiv. Vrem sa eliminam barierele care ne desparteau de produsele asa-zis asiprationale, astfel incat impatimitii pescuitului sportiv sa aiba acces la ceea ce, pana in prezent, nu reprezenta altceva decat un vis.

Incepand din 2007, pescuitul nu mai insemna cantitate, ci numai calitate. Aceasta e promisiunea noastra fata de toti practicantii acestui sport minunat - de acum inainte, cele mai performante articole de pescuit din lume vor fi mereu la dispozitia pescarilor din Romania.

Echipa ABREVIS

© 2006 - 2017 ABREVIS - toate drepturile rezervate